תכנון ועיצוב בית פרטי
 
 
 
 

בית בן קומה אחת עם גג שנצפה וצופה למרחבים נופיים אך לא נוצל עד כה, הורחב במטרה להוסיף חדר ילדים ויחידת הורים הכוללת אזור שינה, אזור רחצה והלבשה ואזור עבודה.
בעלי הבית ביקשו להמנע מהרחבת קירותיו החיצוניים של הבית הקיים ולפיכך תוכנן החדר הנוסף על חשבון פינת המשפחה הקיימת. כדי לא לוותר על פינת משפחה, תוכננה זו מתחת לחדר החדש, צופה לכניסה אל הבית אך במפלס נמוך יותר, מה שמעניק לה נופך אינטימי ונעים במיוחד מבלי לבודד אותה מההתרחשויות הסובבות.
חלל יחידת ההורים תוכנן כמרחב אחד שהכניסה אליו באמצעות דלת בודדת ושמחיצות מפרידות בין חלקיו השונים אך יחד עם זאת מאפשרות מבטים ותקשורת בין השוהים באגפים המרכיבים אותו.
שמחה ועליזות מאפיינים את בעלי הבית ובנותיהם ולפיכך שולבו צבעים עזים המשרים אופטימיות ומעלים חיוך כשהרקע הרגוע מאפשר להם לבלוט.

מימין נמצא סיפור על מסע שהושלם. למעלה נמצא סיפור על מסע שהושלם. ופה יכול להתחיל גם המסע המשותף שלנו,
אני סקרנית להכיר אתכם ולשמוע על החלום שלכם!
אבל זה יתאפשר רק אם תשאירו פה את הפרטים שלכם (-:

    1
    2
    3
    4
    1
    התכנון מצא חן בעיניכם? שתפו אותו

    נגישות