רצון במרחב הורי מרווח הכולל אזור עבודה נרחב וצורך בתוספת שטחי אחסון שחסרו עד כה בבית הביאו למהלך בו תוכננה תוספת קומה לבית המגורים השוכן בישוב קהילתי בעמק יזרעאל.
העלייה לקומה החדשה מתבצעת תוך מעבר בצמוד לפינת המשפחה שבקומה הקיימת. את החציצה בין פינת המשפחה לאזור חדרי השינה של ילדי המשפחה מייצר מערך מדפים ייחודי שגם נותן מענה לחלק משטחי האחסון הנדרשים והאזור שנוצר מתחת למדרגות מנוצל כחלק מפינת המשפחה.
הבית ממוקם בליבו של הישוב ולפיכך היה צורך לכוון את המבטים מתוך חללי הקומה החדשה אל המקומות בהם נשקף יותר מהנוף ופחות מגגות הבתים השכנים. צורך זה הביא למיקום קפדני של החלונות, ליצירת תמונות מדוייקות. בחדר השינה של ההורים התחרה גם מסך הטלויזיה על אותו כיוון צפייה, מה שהביא לתכנון מסגרת חלון ייחודית על קיר שלם של חדר השינה.
מבואת חדר הרחצה פתוחה, מאפשרת לשלוח מבטים מכיוון המיטה אך פינת הרחצה וחדר השירותים מעניקים פרטיות ואינטימיות לשוהים. הגישה אל חדר הארונות מתוך מבואת חדר הרחצה, מאפשרת התארגנות שאינה מפריעה למי מבני הזוג שממשיך לישון.

מימין נמצא סיפור על מסע שהושלם. למעלה נמצא סיפור על מסע שהושלם. ופה יכול להתחיל גם המסע המשותף שלנו,
אני סקרנית להכיר אתכם ולשמוע על החלום שלכם!
אבל זה יתאפשר רק אם תשאירו פה את הפרטים שלכם (-:

    1
    2
    3
    4
    1
    2
    התכנון מצא חן בעיניכם? שתפו אותו

    נגישות