תכנון אדריכלי בתים פרטיים

בית פרטי בישוב קהילתי

בעליו של הבית הבנוי בישוב שכל הבתים בו נבנו על פי דגמים, ביקשו להוסיף קומה לביתם ולשנות את חזותו באופן משמעותי, כך שיקבל “אופי” משל עצמו ויבדל מכל שאר הבתים בסביבתו.
מאחר והתוספת שביקשו לבנות בקומה השנייה הייתה קטנה יחסית, התאפשר לנצל חלק גדול מהשטח לטובת מרפסת שעוטפת את החדרים, ועטופה בעצמה בקורות בטון בנויות.
הקורות והעמודים עליהם הן נשענות, מהוות חלק מן הקונסטרוקציה המייצבת את הקומה.
המבנה המיוחד הזה יצר אזור שאיננו פנים אך גם אינו לגמרי חוץ ואין דומה לו בבתים האחרים בישוב.
בנוסף, נבחרו שני גוונים לביצוע גמר הטיח הצבעוני בו נצבעו חזיתות הבית, אשר מדגישים את תלת הממדיות ותורמים למשחקי האור והצל לאורך היממה.

 

מימין נמצא סיפור על מסע שהושלם. למעלה נמצא סיפור על מסע שהושלם. ופה יכול להתחיל גם המסע המשותף שלנו,
אני סקרנית להכיר אתכם ולשמוע על החלום שלכם!
אבל זה יתאפשר רק אם תשאירו פה את הפרטים שלכם (-:

    התכנון מצא חן בעיניכם? שתפו אותו