בית קטן שנבנה לפני כשלושים שנים במושב בשרון ועבר לידי זוג צעיר שחזר לארץ אחרי שהות ממושכת בחו”ל והם בדרך להפוך למשפחה.
ביקשו להרחיב מעט ולעדכן הרבה.

קומת המרתף נשארה ללא שינוי ואילו המפלס העיקרי של הבית נהרס ותוכנן מחדש בהתאם לצרכי הזוג ולרוח התקופה.
בתחילת הדרך חשבו על צבע שחור כצבעו העיקרי של הבית ועל עיצוב חדשני. אבל….
עם התקדמות העבודה המשותפת ניתבנו את השחור מהקירות אל האלמנטים שבתוכם וביניהם – פרופילי החלונות, הפרגולות התלויות והמטבח.
קירות הבית, הריצופים והחיפויים קיבלו אופי חמים יותר, כמו גם פרטי הנגרות, הריהוט והאביזרים.
כך התקבלה סביבת מגורים עכשווית ונקייה, ביתית וחמימה בו זמנית.

 

מימין נמצא סיפור על מסע שהושלם. למעלה נמצא סיפור על מסע שהושלם. ופה יכול להתחיל גם המסע המשותף שלנו,
אני סקרנית להכיר אתכם ולשמוע על החלום שלכם!
אבל זה יתאפשר רק אם תשאירו פה את הפרטים שלכם (-:

מעבר אל בית פרטי בשדה נחום
התכנון מצא חן בעיניכם? שתפו אותו