תכנון ועיצוב בתים פרטיים
 
 
 
 

בית בעמק יזרעאל, על שלוחה ממנה נשקף נוף מרהיב. כשנבנה הבית לראשונה היו בעליו בני זוג צעירים, חסרי ניסיון ובעלי יכולת כלכלית מוגבלת ביותר.
כעת נדרש לשדרג את הבית מבחינה ארכיטקטונית ולהתאימו למשפחה שהורחבה והתבגרה.
בתכנון מחדש, שונה רוב רובו של המצב הקיים מבחינת חללים פנימיים ופתחים והפך להיות הקומה הציבורית של הבית המכילה מטבח, פינת משפחה, סלון, חדר שירותים, חדר עבודה ויחידת אירוח.
הפתחים שונו כך שייצרו מסגרות הולמות לנוף הסובב ויתפקדו כחלק מ"תמונות" הקיר בבית. נוספה קומה עליונה המהווה את האזור הפרטי שבו חדרי השינה של כל בני הבית סביב חלל מרכזי משפחתי וכן קומה תחתונה בעלת כניסה נפרדת המתפקדת כיחידת דיור משנית.

מימין נמצא סיפור על מסע שהושלם. למעלה נמצא סיפור על מסע שהושלם. ופה יכול להתחיל גם המסע המשותף שלנו,
אני סקרנית להכיר אתכם ולשמוע על החלום שלכם!
אבל זה יתאפשר רק אם תשאירו פה את הפרטים שלכם (-:

    התכנון מצא חן בעיניכם? שתפו אותו

    נגישות