תכנון אדריכלי בתים פרטיים

דו משפחתי בעמק חפר

זהו בית של משפחה צעירה שתכננתי עבורם את ביתם הראשון בגליל וחזרו אלי לאחר שנים ספורות על מנת שאתכנן את ביתם השני במרכז.

האתגר היה כפול הפעם:
מגרש בן כ – 600 מ"ר שעליו יש לתכנן בית דו משפחתי שצדו האחד מיועד עבור המשפחה הצעירה שהתרחבה וצידו השני עבור ההורים.

נתבקשתי לתכנן מבנה שייתן תחושה של בית שלם שאינו מחולק לשניים.
מאחר והמגרש ממוקם בשכונה צפופה, נדרש תכנון שמתייחס לשמירה על פרטיות ביחס לשכנים, מבלי לגרוע מכמות האור הטבעי שחשוב מאוד שיציף את הבית לאורך כל שעות היום, ועם שמירה על התנהלות חופשית בתוך הבית בשעות הלילה.

הפתרון התכנוני משלב חלונות סרט במפלסים מתאימים יחד עם משרביות להסתרה, וילונות למעבר אור רך וצמחייה לחיזוק.

 

מימין נמצא סיפור על מסע שהושלם. למעלה נמצא סיפור על מסע שהושלם. ופה יכול להתחיל גם המסע המשותף שלנו,
אני סקרנית להכיר אתכם ולשמוע על החלום שלכם!
אבל זה יתאפשר רק אם תשאירו פה את הפרטים שלכם (-:

    1
    2
    3
    4
    1
    2
    3
    4
    1
    2
    3
    4
    1
    2
    3
    התכנון מצא חן בעיניכם? שתפו אותו

    נגישות